Baby Born

Baby Born

Baby Born is een baby pop die waar je voor kunt zorgen. De Baby Born lijkt op een echte baby en kan drinken, huilen en op een potje plassen. De baby Born is ook je vriendje waar je allemaal leuke dingen mee kunt beleven. Baby Born is vooral gericht op de doelgroep van jonge meisjes.

Collectie Baby Born

Baby Born heeft een hele familie aan poppen, de familie bestaat uit een lieve meisjes pop met een blanke huid, een schattig jongetje ook wel Baby Born Boy, een mooie meisjespop met een donkere huidskleur en natuurlijk de huisdieren van Baby Born. Baby Born heeft veel accessoires voor Baby Born, zoal kleding, schoentjes, luiers, een buggy, het potje, Baby Born voeding en nog veel meer. Dit zijn de basis accessoires maar natuurlijk heeft Baby Born ook heel veel extra leuke spullen voor Baby Born zoals een mooie keuken, een paard dat geluidjes kan maken en een fiets. Zo kunnen de poppenmoeder en haar Baby Born samen vele leuke tijden beleven.

De geschiedenis van Baby Born

Baby Born is onderdeel van Zapf Creation. Zapf Creation is een speelgoedbedrijf dat erg populair is geworden rond de hele wereld. Baby Born, Anabell en Chou Chou zijn een van hun succesvolste producten. Het bedrijf bestaat sinds 1932 en ligt in Rödental, dit is een plaats in Duitsland.

In 1991 is de productie van Baby Born ontstaan en sindsdien zijn er al meer dan 20 miljoen Baby Born poppen verkocht. De pop heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkeling doorgemaakt. In de latere versies van de pop kan ze niet alleen plassen, huilen en van de fles drinken maar ze kan ook een speen in waardoor de ogen sluiten. Al deze acties gebeuren zonder batterijen.

Terug naar overzicht
Ervaringen met poppenmusea
Lia Schroeten over 'Het grootste poppenhuis van Nederland' Het levensgrote poppenhuis was voor ons een zeer aangename verrassing. Het is zeker een aanrader, wat een lol, een van de holografische bewoners leidt je rond in het huis en je mag gewoon alles aanraken! Wel zijn ze soms lastig te verstaan door het accent maar dat hoort erbij! Een leuk uitstapje voor het hele gezin.
Marietje van de Ven over 'Miniaturen- en poppenhuismuseum Breda' Het miniaturen- en poppenhuismuseum in Breda vonden wij een sfeervolle ervaring. We logeerde in de buurt en hebben met vier personen, waarvan twee kinderen het museum bezocht. We werden hartelijk ontvangen en er werd ons verteld over de prachtige poppen en de handgemaakte werelden omheen. De kinderen keken hun ogen uit! Een leuk uitje voor tussendoor.
Theo R. over 'Poppenmuseum Nostalgie' Het poppenmuseum Nostalgie was leuk om te bezoeken en zeker een aanrader als je een poppenverzamelaar bent. Vriendelijke eigenaar en voor maar €4,- heb je toegang en krijg je iets te drinken met wat lekkers. Wel vonden we het jammer dat we een afspraak moesten maken, we stonden namelijk eerst voor een gesloten deur.